GONFTY bouwt de infrastructuur van de metaverse wereld met een totaliteit om het voor gebruikers gemakkelijker te maken om creatief te zijn op één platform

1646641148751.jpeg

INVOERING

Het project dat Gonfty heeft ondernomen om infrastructuur in de metaverse wereld in zijn geheel te bouwen om aan de behoeften van zijn gebruikers te voldoen, is een echt werk, door te kijken naar zakelijke kansen die goed zullen worden geprojecteerd via de functies op het platform als een indicatie. Metaverse wordt beschreven als een technologie waarmee mensen kunnen samenkomen en communiceren door een virtuele wereld binnen te gaan. In de metaverse of virtuele wereld zal niet elke persoon individueel flitsen. Ze zouden connecties hebben met andere mensen, zelfs autonome NPC's en hologrammen. De virtuele wereld stelt iedereen in staat om dingen virtueel te proberen en te kopen. Dit betekent dat de producent van een product ook een merk moet ontwerpen voor consumenten die het product virtueel willen bezitten. Het gerucht gaat dat Metaverse ook voor verschillende virtuele activiteiten kan worden gebruikt, net als in de echte wereld. Via deze virtuele wereld kunnen gebruikers activiteiten uitvoeren zoals werken, socializen, winkelen, spelen en historische plaatsen bezoeken zonder fysiek te hoeven reizen. Deze evolutie komt grotendeels voort uit de opeenstapeling van technologie in de videogame-industrie, maar leidt nu tot een wereld waarin slimme lenzen en BCI-apparaten ons in staat stellen omringd te zijn door interactieve informatie voor werk, entertainment, onderwijs en meer. Gonfty heeft een handels- en financiële laag, die handel en financiën mogelijk maakt voor de metaverse wereld, die zowel een uitwisseling als een peer-to-peer handelsinfrastructuur omvat. De commercialisering en interoperabiliteit (draagbaarheid en verhandelbaarheid van digitale activa en identiteiten in virtuele werelden) van de metaverse zijn nauw verwant aan blockchain-technologieën zoals niet-uitwisselbare tokens (NFT) die eigendomsrechten vertegenwoordigen, evenals gedecentraliseerde uitwisselingen (DEX) voor handel die activa.
De activamarkt wordt ontwikkeld door Sorare (handel in voetbalkaarten), OpenSea (NFT-markt), AON, makersplace (digitale kunst), cgtrader (3D-modellen), Zora (digitale kunst), Rarible (digitale kunst), Dmarket (items in games), SuperRare (digitale kunst), richtte Gonfty zich aanvankelijk op de behoeften van gamemakers en spelers met een focus op interoperabiliteit, gebruiksgemak en echt eigendom en draagbaarheid van digitale identiteiten en activa. Gonfty's missie is om de virtuele economie van de toekomst te ontketenen door het volledige potentieel van NFT in de metaverse te ontsluiten, toegangsdrempels te slechten en de creatie van nieuwe economische modellen voor waardecreatie en next-gen-innovatie in metaverse en blockchain-gaming te vergemakkelijken. We willen de metaverse en de digitale gaming-economie naar een hoger niveau tillen en een nieuw tijdperk van echte macht inluiden voor spelers en makers van inhoud. Om het Gonfty-ecosysteem te ondersteunen, is een Dual Utility-token-economie gecreëerd, namelijk de Gonfty Governance Token gNFTY en
Bucks NFTY Ecosystem Currency Tokens hebben elk verschillende kenmerken en toepassingen, maar het gaat erom het voor gebruikers gemakkelijker te maken om winst te maken. gNFTY is een Regulatory Token waarmee houders in de eerste plaats kunnen deelnemen aan het beheer van het GONFTY-netwerk, inclusief stemmen op voorstellen voor netwerkupgrades. Terwijl NFTY$ het netwerkvaluta-token is dat wordt gebruikt om netwerktransacties te stimuleren en netwerkkosten te betalen. Gebruikers kunnen NFTY$ verdienen door middel van een automatisch inzetmechanisme door de Governance Token vast te houden of rechtstreeks te kopen.

Presentatie :

  • Op een essentieel basisniveau wordt het bediend door voor het grootste deel gestandaardiseerde leveranciers van webtoegang, gedistribueerde computers, zoals
    evenals apparatuur zoals een gaming-controlecentrum en apparatuurinterfaces (bijvoorbeeld VR-headsets en haptische technologie). Met een hogere mate van activering - die van metaverse apparaten, hebben we (I) engineer-gecentreerde leverings- en gamemotoren en designerapparaten die de structuur van virtuele universums mogelijk maken en gamecontent produceren (verbindingen met in-game-personages, artikelen of voorwaarden, onder andere); (ii) virtuele wereldpodia en (iv) klant- en ontwerperinstrumenten voor het maken van geavanceerde middelen (symbolen, wapens, computergestuurd land, stijldingen en meesterwerken) door klanten.

  • De overheersende spelers onder programmeermotoren zijn Improbable (productie van virtuele universums), rct (door AI gemaakt)
    content voor metaverses), Forte (blockchain-aangedreven monetaire motor voor internetgames), Manticore (gecomputeriseerde jungle gym en lokale omgeving), Unity (constante game-verbeteringsfase), VirtualFlow (T4Framework - metaverse structuur voor de Unreal Engine), Polystream (intelligente stromende voor metaversen), Latent Space (generatieve modellen voor bedrijven en creatievelingen), Aireal (structuren veranderen en plannen opnemen in metaverse eigenschappen).

Wat is Gonfty:

  • GONFTY is een levensvatbaar metaverse- en blockchain-gameraamwerkproject van Polkadot. We bouwen een door de industrie aangedreven, geïntegreerd NFT web3 on-chain gaming metavers stadium biologisch systeem. We noemen onszelf graag de 'Netflix voor metaverse- en blockchain-games' - ons uiteindelijke plan is om een ​​aantrekkelijk, industriegedreven framework te hebben met een reikwijdte van superieure, interoperabele, autonome blockchain-games voor eindklanten om te verkennen en te spelen in onze metavers fundament.

aiVb1SUiufHN8NEoAHEqvbC9exZYqkpZKtyQ6UG3kZLR9iJznT62st6AvBiv284Rt16Jtt2yTbajC2HptopHF81eZkPkCwVeqYu3f4Xgqi...6T8GxGQJh17evkJ578C5kHkb5HFCe2uoErcdhRdtKuWhuxjy3q66QgCBztRUCRi8T7RASSbXvyYL6oroKawUShK3yJCr4xm3i615m5kMh5NrLvi7EJ69u6L9p.jpeg

Onze visie

Ons centrale doel is simpel:

  • om de virtuele economie van de dingen die komen gaan vrij te geven door de maximale capaciteit van NFT in de metaverse te openen. Om dit te doen, scheiden we belemmeringen voor sectie en werken we aan het maken van nieuwe financiële modellen voor het creëren van waardering en geavanceerde vooruitgang in metaverse en blockchain-spellen. We zijn van plan de geautomatiseerde gaming-economie op te schalen en een nieuwe periode van echte macht voor spelers en contentmakers te introduceren.

Leidinggevend:

  • Het belangrijkste geïntegreerde biologische systeem in een geavanceerd stadium worden dat werkt met het opkomende tijdperk van het creëren van NFT-waardering in de metaverse.

Decentraliseren:

  • Om de favoriete gedecentraliseerde, niet-bewarende, langeafstandsmedeplichtige voor lokale netwerken te zijn, trok zich aan bij transversale NFT-gaming-metaverse gebieden.
    Bijdrage leveren:
    Om toe te voegen aan de haalbare ontwikkeling van de virtuele economie met beschikbare en gebruiksvriendelijke NFT-verbeteringen op een aanpasbare hoge TPS-blockchain.

Groente:

  • Om de meest onschadelijke voor het ecosysteem te zijn, de snelste en meest opmerkelijke TPS (uitwisselingen per seconde) blockchain die on-chain ongeëvenaarde FPS (overzicht per seconde) spelvooruitgang mogelijk maakt met verbeterde spelervaring.

download (3).png

PROTOCOLLAAG:

NFTY-keten (bètaversie)

Steunpilaren van de NFTY-ketenarchitectuur:

Betrouwbaarheid:
  • Het vermogen van een raamwerk om te herstellen van verstoringen in de fundering of administratie, krachtige activa te beveiligen om aan de behoefte te voldoen en onderbrekingen te verlichten, bijvoorbeeld verkeerde configuraties of tijdelijke organisatieproblemen.
Beveiliging:
  • Het vermogen om gegevens, kaders en middelen te beschermen en tegelijkertijd bedrijfswaardering over te brengen door middel van risicobeoordelingen en verminderingsmethodologieën.
Flexibiliteit:
  • mogelijkheid voor het productontwerp om zich aan te passen aan denkbare of toekomstige veranderingen in zijn behoeften. Een productontwerp is aanpasbaar wanneer de onderdelen een lage koppeling hebben
Bruikbaarheid:
  • vermogen om open te staan ​​voor alle individuen, zelfs degenen met onvermogen. Dit kan worden bereikt door ondersteunende innovatie in de gebruikersinterface uit te voeren en tekst te geven aan alle afbeeldingen en beeld- en geluidmiddelen.
Kosten geoptimaliseerd:
  • Het vermogen om frameworks te gebruiken om zakelijke waardering over te brengen tegen het meest minimale prijskaartje.
Anonimiteit:
  • het vermogen om de bescherming van de klanten te behouden.
Aanzienlijk niveau
  • Componenten:
    NFTY Chain verwerft onmiskenbare vlakke delen van de Substrate-hub, met pretentieloze veranderingen die NFTY Chain in staat stellen beter te presteren en gelijkmatig en in opwaartse richting veelzijdig te zijn. De bijgaande afbeelding toont de middendelen van de NFTY Chain-naaf.

PROTOCOLLAAG:

NFTY-keten (bètaversie)

Steunpilaren van de NFTY-ketenarchitectuur:

Betrouwbaarheid:
  • Het vermogen van een raamwerk om te herstellen van verstoringen in de fundering of administratie, krachtige activa te beveiligen om aan de behoefte te voldoen en onderbrekingen te verlichten, bijvoorbeeld verkeerde configuraties of tijdelijke organisatieproblemen.
Beveiliging:
  • Het vermogen om gegevens, kaders en middelen te beschermen en tegelijkertijd bedrijfswaardering over te brengen door middel van risicobeoordelingen en verminderingsmethodologieën.
Flexibiliteit:
  • mogelijkheid voor het productontwerp om zich aan te passen aan denkbare of toekomstige veranderingen in zijn behoeften. Een productontwerp is aanpasbaar wanneer de onderdelen een lage koppeling hebben
Bruikbaarheid:
  • vermogen om open te staan ​​voor alle individuen, zelfs degenen met onvermogen. Dit kan worden bereikt door ondersteunende innovatie in de gebruikersinterface uit te voeren en tekst te geven aan alle afbeeldingen en beeld- en geluidmiddelen.
Kosten geoptimaliseerd:
  • Het vermogen om frameworks te gebruiken om zakelijke waardering over te brengen tegen het meest minimale prijskaartje.
Anonimiteit:
  • het vermogen om de bescherming van de klanten te behouden.
Aanzienlijk niveau
  • Componenten:
    NFTY Chain verwerft onmiskenbare vlakke delen van de Substrate-hub, met pretentieloze veranderingen die NFTY Chain in staat stellen beter te presteren en gelijkmatig en in opwaartse richting veelzijdig te zijn. De bijgaande afbeelding toont de middendelen van de NFTY Chain-naaf.

Tokenomics:

GONFTY-bestuurstoken (gNFTY):

  • DAO NFTY-vriendschapslidmaatschap Stemmen op gemeenschapsvoorstel Exclusieve toegang tot Metaverse Land Pre-sale Passief inkomen: automatisch gNFTY inzetten om NFTY$ te verdienen Max. voorraad: 100 miljoen tokens

NFTY-dollar Ecosysteem-valutatoken (NFTY$):

  • Netwerkhandel gratis.
  • In-game aankopen.
  • NFT-handelsparen en liquiditeitspools.
  • Prijzen voor Ecosysteemdeelnemers
  • Maximaal aanbod:
  • 100 miljard tokens.

1_OUwtZF-RTubLGT_-53WSgg.png

Aanstaande Governance Token-verkoop:

  • Totale verhoging: $ 4.000.000
    *Betaling: USDC/USDT

1 Privé voorverkoop:

  • Ronde 1 Prijs = $ 0,10
  • Ronde 2 Prijs = $ 0.20
  • Ronde 3 Prijs = $ 0.25

1 Openbare IDO's:

  • Laagste prijs = $ 0,30
  • Absoluut aanbod: 100 miljoen tokens Initiële circulatie
  • Aanbod: 2.693.750 Kapitalisatietokens Initiële uitstaande
  • Markt: $808,125## Aanstaande Governance Token-verkoop:
  • Totale verhoging: $ 4.000.000
    *Betaling: USDC/USDT

1 Privé voorverkoop:

  • Ronde 1 Prijs = $ 0,10
  • Ronde 2 Prijs = $ 0.20
  • Ronde 3 Prijs = $ 0.25

1 Openbare IDO's:

  • Laagste prijs = $ 0,30
  • Absoluut aanbod: 100 miljoen tokens Initiële circulatie
  • Aanbod: 2.693.750 Kapitalisatietokens Initiële uitstaande
  • Markt: $808,125

1_dAjbBMTfVozqsfe7JCzHHA (1).png

Rodmap

Q1-Q2 2022 :

  • Privé voorverkoop.
  • IDO/ILO-lijsten.
  • Beta-versie van Metaverse.
  • Verkoop Metaverse Land.
  • Beta niet-huidige portemonnee met integratie.

Q3 2022 :

  • Bètaversie van GONFTY Gamebench.
  • Bètaversie van GONFTY Market.
  • Bètaversie van GONFTY DEXswapp.
  • Integratie met Metaverse.
  • Door mensen leesbare portefeuilleadressen.

Q4 2022 :

  • Metaverse ecosysteemoefening
  • Schaalbaar spel in de keten
  • Strategisch Commercieel Partnerschap
  • Mainnet-lancering (onze Blockchain 3.0).

Q1 2023 :

  • Lokale tokenlancering en ERC20-uitwisseling
  • Airdrop en auto-tagging ingeschakeld
    *Een ontwikkelaar/hackathon-community opbouwen

TEAM

download (2).png

Conclusie

De mechanica en economie van streamingdiensten zoals PS now en Google Stadia zijn gebaseerd op gecentraliseerde modellen. Dit resulteert in een inherente onbalans en een oneerlijk economisch model waarbij deze platforms beide kanten van vraag en aanbod monopoliseren met abonnementsgelden en commissies op de verkoop van games. GONFTY zal, door een ecosysteem met hoge doorvoer te bieden en dankzij de onderliggende blockchain verweven met een gedecentraliseerde visie, een revolutie teweegbrengen in deze industrie. Er wordt sterk geloofd dat het bieden van een betrouwbaar netwerk waarin leverancier en consument vrij met elkaar omgaan, een fundamenteel eerlijker ecosysteem oplevert waarin waardecreatie en bedrijfsmodellen worden gedemocratiseerd.

#Gonfty #Metaverse #NFTs #Gaming #DeFi #Airdrop #Bounty #cryptocurrency #blockchain #desentralisasi #Defi #NFT #crypto #BTC #Altcoin #NFTCommunity #NFTgamers #Playtoearn #cryptogaming

VOOR MEER INFORMATIE:

Gebruikersnaam: atengsueb
Bitcointalk-profiel: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2597861
ERC20-adres: 0x69C42201b97B318d6376BDE14DCc945b015cA99e

Komentar

Postingan populer dari blog ini

PUNKCOIN

Бизнес-токен сообщества

The Best Auto-Staking & Auto-Compounding Protocol in Crypto